пʼятницю, липня 26, 2024

 9 липня в центрі відбулася зустріч з представником ГС «Міжнародна антинаркотична асоціація Фадеєнко Олегом Андрійовичем. Він розповів, що в організації працюють психолог, лікар-адиктолог, лікар-психіатр та волонтери. В організації функціонує тренінговий центр з реабілітації людей з адиктивною поведінкою, курс реабілітації та соціалізації особи складає до1 року. Працівники проводять тренінги, семінари для груп співзалежних.



 

Нещодавно до культурно-медичного центру, в якому розміщено наш інклюзивно-ресурсний центр, завітали добрі знайомі і друзі, це старший оперуповноважений відділення поліції № 2 Кременчуцького РУП ГУНП в Полтавській області майор поліції Юрій Цурапа з колегами. Працівники поліції ще раз нагадали про профілактику домашнього насильства та наголосили на більш уважному ставленні до відвідувачів культурно-медичного центру, до дітей з особливими освітніми потребами, які можуть стати жертвами  фізичного, сексуального, психологічного або економічного насильства.

Також піднімалося питання щодо уважного ставлення до електронних розрахунків в інтернетмережах з метою запобігання шахрайству.

Жмак Віталій, староста Новознам’янського старостинського округу від імені всіх учасників зустрічі подякував працівникам поліції за змістовну розповідь. Наріжна Валентина, директор центру, запевнила поліцейських, що найближчим часом буде розроблено пам’ятки для різних вікових груп дітей з різними нозоологіями щодо профілактики насильства та шахрайства.




 

Сьогодні разом згадувати свято Вишиванки, бо не домовляючись і сьогодні прийшли на роботу у вишитих сорочках.